FIBS - Invitație la Balet


Asociaţia PRO CULTURA în parteneriat cu Ministerul Culturii, Societatea Română de Televiziune şi Primăria Municipiului Sighişoara vă invită să participaţi la Festivalul Internaţional Balet cu competiție și gală (FIBS), eveniment major din cadrul platformei Sighișoara – Patrimoniu Cultural Viu – ediția de vară.
Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 iunie 2014.
Competiţia urmăreşte punerea în valoare şi lansarea celor mai tinere şi reprezentative talente din arta baletului clasic şi modern, evidenţiate prin calităţi de excepţie a virtuozităţii interpretative şi cunoaştere a stilurilor, precum şi promovarea acestei nobile arte.
La concurs se admit artişti, studenţi ai instituţiilor de învăţământ artistic, elevi şi absolvenţi ai liceelor de balet, ai şcolilor şi cluburilor ce promovează acest gen artistic, alte tinere talente cu pregătire specializată, din România şi din străinătate, cu vârsta de la 9 până la 25 ani (la 1 ianuarie 2014). Sunt admise pentru concurs şi cereri colective (ansambluri de balet).
Cheltuielile de cazare şi masă pentru concurenți și însoțitori participanților, până la vârta de 18 ani, sunt suportate de către organizatori, care pun la dispoziţia participanţilor infrastructura necesară desfăşurării în condiţii optime a unui asemenea eveniment.

Valoarea totală a premiilor este de 5000 euro.
Fiecare candidat la momentul înregistrării este obligat să achite o taxă de participare în valoare de 150 lei (33 €).
Înscrierile pentru preselecții se fac on-line prin trimiterea unui material video reprezentiv la adresa de email inscriere.fibs@gmail.com, până la 23 mai 2014, sau la secretariatul Asociaţiei PRO Cultura din  Sighişoara, Str. Dealul Gării, nr. 7G.

ETAPE în desfășurarea competiției FIBS
1.            PRESELECȚIE:                                           1-23 mai 2014
2.            ANUNȚAREA REZULTATELOR:           24-25 mai 2014
3.            ÎNSCRIEREA CONCURENȚILOR:        26 mai-1iunie 2014
4.            DESFĂȘURAREA COMPETIȚIEI:         26-27 iunie 2014
5.            DECERNAREA PREMIILOR ȘI GALA: 28 IUNIE 2014

Mai multe informații referitoare la documentele necesare înscrierii și alte date privind regulamentul competiției le găsiți pe site-ul www.spcv.ro


PREȘEDINTE
Adrian POPA

Contact & Informații
MANAGER FIBS
Carmen SIMINIE

0730 073 253; 0746 578 228

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

participare la OPI

Atelier OPI no. 2: Sunt Ghidul Cetății!

Joc cu linii, culori și contur de cetate